Vásárlói tájékoztató

Általános tudnivalók


Termékeinket az olcsogumik.hu internetes webáruházon keresztül értékesítjük, a hét minden napján 0-24 óráig. A vásárláshoz NEM kérünk regisztrációt, a böngésző felületről azonnal indítható a rendelés. A vásárlás minden esetben online, írásban történik, telefonos megrendelést nem áll módunkban felvenni. Ha a megrendelés előtt kérdése merülne fel, kérjük, írjon nekünk az Email címre

Árucikkeink különböző logisztikai raktárakban vannak, minden esetben szállítást igényelnek, akár a saját telephelyünkre, akár közvetlenül vásárlóinkhoz, ezért a szállítási költség elengedésére nincsen mód.


Termékeinket kizárólag házhoz szállítással értékesítjük,

személyes átvétel nem lehetséges.


A szállítási költséget a számlán külön tételként feltüntetjük. Az olcsogumik.hu áruházban található termékek ára az általános listaárból internetes kedvezménnyel csökkentett bruttó vételár, amely az általános forgalmi adót tartalmazza és magyar forintban értendő.

 

Külföldre történő rendelés esetén kérjük, olvassa el a vonatkozó tájékoztatót ITT.


InformációkEgy darab új gumiabroncs/felni rendelése esetén a webshopban feltüntetett árak nem minden esetben érvényesek és nem minden esetben teljesíthetők! Ilyenkor a rendelés leadása után a Vevőt mindig tájékoztatjuk az esetleges árváltozásról illetve a termék pótlásáról.

A termék adatlapok az egyes új felniknél a szövegre kattintva, vagy a jegyzetlap ikont megnyomva elérhetők. A lemezfelnik ára nem tartalmazza a felszereléshez szükséges csavarok árát.

A weboldalon található információkat rendszeresen frissítjük, de pontatlanságok, véletlen hibák, elírások előfordulhatnak, melyekért nem tudunk felelősséget vállalni. Az árak a weboldalon történő megjelenésüktől kezdve érvényesek, kivéve, ha azok minden gondosság ellenére hibásan kerültek feltüntetésre, - különösen a nyilvánvaló elírások, az általános forgalmi értéktől jelentősen eltérő vagy rendszerhiba folytán megjelenő árak, - akkor cégünk nem köteles a megrendelt terméket hibás áron szállítani, hanem a megrendelő tájékoztatása mellett felajánlja a helyes áron történő kiszállítást, vagy ha ez a megrendelőnek nem felel meg, akkor elállhat a szerződéstől.

 

Házhozszállítás


A házhozszállítással kapcsolatos információkról részletesen a „Házhozszállítás” menüpontban tájékozódhat.


A vásárlás menete


♦ Az olcsogumik.hu oldalon NEM szükséges regisztrálnia a vásárláshoz.
♦ A kiválasztott terméke(ke)t a szükséges mennyiség megjelölését követően a kosár gombot megnyomva lehet lefoglalni.
♦ Ha végzett a termékek kosárba helyezésével, a jobb oldali sávban található piros rendelés gomb segítségével véglegesítheti rendelését.
♦ A képernyőn megjelenő adategyeztető ablakokban kell megadni a számlázási címet és a szállítási címet. Ezeknek nem kell megegyezniük. Kérjük, olyan szállítási címet adjon meg, ahol napközben át tudják venni a terméket. (pl.: munkahely) A cím pontos megjelölését kérjük (irányítószám, település, utca, házszám, emelet ajtó). Ha a szállítási cím nem magánlakás, hanem pl egy munkahely vagy üzlet, akkor kérjük megírni, hogy milyen üzletet, irodát, telephelyet stb. keressen a futár.
♦ Az adatok hibátlan kitöltésénél a sorok végén zöld pipa jelenik meg. Kérjük, ellenőrizzék, hogy valamennyi adatot (helységnév, utca, házszám) pontosan adtak-e meg. Hiba esetén piros jelzés jelenik meg.
♦ A rendelés elküldése gomb megnyomását követően a lap tetején zöld sávban jelenik meg az információ, miszerint rendelését rögzítettük és erről részletes összefoglaló email-t küld rendszerünk. Mivel a biztonsági beállítások mindenkinél eltérőek, ezért előfordulhat, hogy levelünk a spam mappába kerül. Ha piros sáv jelenik meg, akkor tartalmazza a rendelés során elkövetett hibát, ami alapján javítani lehet. Amennyiben a rendelést visszaigazoló email-t nem kapja meg, akkor a rendelés során hiba történt. Ha a hiba ismétlődik, kérjük, jelezze ügyfélszolgálatunk felé. Fontos, hogy ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázára, illetve szállításra a megrendelt termék.
♦ Az esetleges adatrögzítési hibákért felelősséget nem vállalunk.
♦ A megjegyzés rovatban lehetőség van pl. konkrét szállítási dátum megadására, a szállítási címhez való kiegészítések megtételére, felnik és tartozékok megrendelése esetén az autó adatainak megadására stb.

Az értékesítéssel kapcsolatos ügyintézés elsősorban email formájában történik.

AzEmail levelezési címen a beérkezett rendelések feldolgozása munkaidőben történik hétfőtől péntekig 8,30-17,00. Ebben az időszakban adunk tájékoztatást vásárlóink felé.

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor!

Az olcsogumik.hu webáruház üzemeltetését, technikai karbantartását a megrendelések visszaigazolását, számlázását, csomagolását, átadását a futásszolgálat részére az 1995 óta működő Weltgumi Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság végzi.

Cégadatok:

Weltgumi KFT. (Weltgumi Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság)

Székhely: 2837 Vértesszőlős, Gerecse út 2.

Üzlet címe: 2837 Vértesszőlős, Gerecse út 2.

Telefonszám: +36/30/320-2524, +36/30/567-0534
Cégjegyzék szám: Cg 11-09-003876
Vezetve a Tatabányai Törvényszék Cégbírósága nyilvántartásában.
Adószám: 11195447-2-11

Csomagküldő nyilvántartási szám: C/003950